Deze topper met vers hert en scharreleend is een unieke bron van hoogwaardige eiwitten. Het is een hypoallergeen recept, wat ideaal is voor gevoelige maagjes. Er zit géén gedroogd of gedehydreerd vlees in, wél prebiotica voor een gezonde darmflora. En we deden er ook zoete aardappel bij als een nieuwe bron van koolhydraten. Al onze recepten bevatten een supergezonde mix van fruit en groenten. En lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost. Die fantastische blend bakken we langzaam: zo blijft al dat goede perfect bewaard.
Samenstelling: verse eend 35%, bataten 22%, erwten, erwteneiwit, vers hert 5%, visolie, eendensaus, lijnzaad, mineralen, kruiden 0,2% (goudsbloemblaadjes, brandnetel, braambesblaadjes, venkel, karwijzaad, kamille, melisse), mannan-oligosachariden (MOS), fructo-oligosachariden (FOS), appels 0,04%, rode bieten 0,04%, peren 0,04%, bosbessen 0,04%, vossenbessen 0,04%.
Nutritiele bestandsdelen: vitamine A 20.000 IE, vitamine D3 2.000 IE, vitamine E 350 mg, taurine 1000 mg. IJzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 75 mg, jodium (kaliumjodide) 3,5 mg, koper (koper(II)sulfaat-pentahydraat) 10 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat-monohydraat) 7,5 mg, zink (zinkoxide) 150 mg, selenium (natriumseleniet) 0,15 mg.
Analyse: ruw eiwit 25%, ruw vet 15%, ruwe celstof 3%, ruwe as 8,4%, omega 6 1,45%, omega 3 0,8%, calcium 1,1%, fosfor 0,8%.